ΠΣΕ: Κάλαντα στον Πρωθυπουργό και ΠτΔ


Το Σάββατο 31.12.2016 η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ( Π.Σ.Ε. ), με την συνοδεία της παραδοσιακής κομπανίας των "Λαλητάδων", επισκέφτηκε τον Ηπειρώτη Πρωθυπουργό ( από τα Κεντρικά Τζουμέρκα ) κ. Αλέξη Τσίπρα και τραγούδησε τα Ηπειρώτικα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα !



Το χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "Το Κούγκι" χόρεψε παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς !!

Στον Πρωθυπουργό προσέφεραν : Ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Κωνής, εκ μέρους της Π.Σ.Ε., ένα βιβλίο αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη απελευθέρωση της Ηπείρου.

Η κ. Λίλιαν Παπαδοπούλου Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "Το Κούγκι", ηπειρώτικα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα .


Η μικρή Κωνσταντίνα, κόρη του Προέδρου κ. Αντώνη κοντού, εκ μέρους των Συλλόγων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ένα ταγάρι με τσίπουρα από την περιοχή των Τζουμέρκων.

Την χορωδία συνόδευαν: Από το Προεδρείο της Π.Σ.Ε. Οι Κώστας Κωνής , Αντώνης Κοντός , Κώστας Μάτσιας και Κώστας Κωνσταντίνου . Επίσης τα μέλη της Π.Σ.Ε., Μαίρη Καραγιώργου, Ηλέκτρα Κίκη και Χριστόφορος Τζαρτζούλης .

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 


 Μετά το Μέγαρο Μαξίμου η Χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ( Π.Σ.Ε. ), με την συνοδεία της παραδοσιακής κομπανίας του Θοδωρή Γεωργόπουλου , επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και τραγούδησε τα Ηπειρώτικα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα !!

Την χορωδία συνόδευαν: Από το Προεδρείο της Π.Σ.Ε. Οι Κώστας Κωνής , Αντώνης Κοντός , Κώστας Μάτσιας και Κώστας Κωνσταντίνου . Επίσης τα μέλη της Π.Σ.Ε., Μαίρη Καραγιώργου και Χριστόφορος Τζαρτζούλης .




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης