Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το «Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων»


Με επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το «Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων», που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της Άρτας. 



Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χιλιάδες κάτοικοι, όχι μόνο από την Άρτα, αλλά και από πολλές γύρω περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν το χώρο και παρακολούθησαν τα πλούσια δρώμενα που διοργανώθηκαν.

Παράλληλα, το Κάστρο κατακλείστηκε και απο δεκάδες σχολεία της περιοχής, με εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες που περιηγήθηκαν σε αυτό και έζησαν το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.


Στις 18 ημέρες λειτουργίας του «Παραμυθένιου Κάστρου» πραγματοποιήθηκαν πάνω από 65 εκδηλώσεις για παιδιά, αλλά και ενήλικες, ενώ σε μόνιμη βάση υπήρχαν θεματικά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, το τρενάκι του Κάστρου που συνέδεε το Χριστουγεννιάτικο χωριό με το κέντρο της Άρτας, το αερόστατο του Κάστρου και βέβαια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδιναν τα ξωτικά και ο Άη Βασίλης.

Πλέον, με την πολύτιμη εμπειρία και της φετινής διοργάνωσης, έχουν μπει οι βάσεις για διεύρυνση της εκδήλωσης την επόμενη χρονιά, με στόχο την παροχή ακόμη καλύτερων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Στόχος, φυσικά, είναι η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της Άρτας, η τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Άρτας.

Ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ ΟΤΑ που είχαν την ευθύνη της εκδήλωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στο χώρο, τους επαγγελματίες που και φέτος εμπιστεύτηκαν την εκδήλωση και την στήριξαν με την παρουσία τους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και όλους τους Συλλόγους που διοργάνωσαν πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον και βεβαίως όλους τους επισκέπτες που με την προσέλευσή τους και την στήριξή τους έδωσαν το έναυσμα, ώστε την επόμενη χρονιά η εκδήλωση να πάει ακόμη καλύτερα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης