Στα Τζουμέρκα ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος


-Για την αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

Στο Τζουμέρκα βρέθηκε χθες, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, μαζί με τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνο Γαρνέλη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Κώστα Αλιμάρα... 



...όπου το πρόβλημα της ύδρευσης πολλών κοινοτήτων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων αλλά και της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη παραμένει μιας και από τις Πηγές του Βρυζοκαλάμου μόνον το 1/3 του νερού είναι διαθέσιμο μιας και οι πηγές έχουν παγώσει. 

Σημαντικό πρόβλημα παρουσιάζεται και στο δίκτυο προς το Τετράκωμο και Καστανιά όπου υπάρχει βλάβη η οποία λόγω των καιρικών συνθηκών ( πάνω από μισό μέτρο χιόνι παντού κατά μήκος της διαδρομής του δικτύου) δεν μπορεί να εντοπιστεί


Σε επιτόπιο έλεγχο που έκαναν ο Δήμαρχος μας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Βρυζοκαλάμου στο σημείο καταμερισμού του νερού για τα δίκτυα Τετρακώμου και Καστανιάς διαπιστώθηκε ότι δεν φτάνει νερό λόγω βλάβης του δικτύου και περιορισμού της ποσότητας των Πηγών. 

Επιδιώκεται η προσέγγιση των Πηγών και ο εντοπισμός της βλάβης του δικτύου αλλά τόσο η χιονόπτωση όσο και το πάγωμα των Πηγών δυσκολεύουν την επίλυση του προβλήματος. 


Οι δύο Δήμαρχοι και ο Πρόεδρος είναι σε συνεχή επικοινωνία και καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ