Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια σε Δ.Α Άρτας και Τ.Α Άρτας


Η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου, συγχαίρει τους συναδέλφους, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, με αφορμή την μεγάλη τους επιτυχία χθες, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, για την τεράστια ποσότητα Ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκε, ποσότητα η οποία ξεπερνά τα 390 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία λόγω του τρόπου που οι δράστες ενεργούν για την αποφυγή του αστυνομικού ελέγχου, αγνοώντας αφενός μεν τα σήματα των αστυνομικών, αφετέρου δε των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται προκειμένου να ξεφύγουν από τον Αστυνομικό κλοιό με ότι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που επιχειρούν εις όφελος πάντα της κοινωνίας.

Θα αποτελούσε βεβαίως παράλειψη να μην αναφερθούμε στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου κ. Σκούμα καθώς και στο Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας που, όπως όλα δείχνουν, αποτέλεσαν το «κλειδί» για την επιτυχία αυτή.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, που επιδεικνύεται απέναντι στην κοινωνία, παραμερίζοντας όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα του Αστυνομικού λειτουργήματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

Διαβάστε επίσης: Γέμισε χασίς... η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου