Τοποθετήθηκαν εξωτερικοί απινιδωτές στα Τζουμέρκα


Την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου τοποθέτησε δυο αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων και στην Κεντρική Πλατεία Χουλιαράδων για την προστασία τόσο του τοπικού πληθυσμού όσο και των επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου. 




 Με αυτόν τον τρόπο, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου για την αντιμετώπιση τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων.

Η τοποθέτηση των απινιδωτών πραγματοποιήθηκε παρουσία, του Αντιπεριφερειάρχη (αρμόδιου για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης) κ. Οδυσσέα Πότση, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης κου Δημητρίου Βαρέλη, της Γραμματέας του Δ.Σ. του Φ.Δ. κας Καλλιόπης (Κέλλυ) Καραμάνη, των μελών του Δ.Σ. του Φ.Δ. κ.κ. Αθανασίου Μπαζούκα και Κων/νου Μπενέκου, της Αντιδημάρχου ΔΕ Τζουμέρκων κας Σεβαστιάννας Ράπτη, της Αντιδημάρχου ΔΕ Αγνάντων κας Παναγιώτας Αντωνάκη – Αηδόνη, του Δημοτικού Συμβούλου Βορείων Τζουμέρκων κου Ιωάννη Λεοντάρη, του Προέδρου Τ.Κ. Χουλιαράδων κου Δημητρίου Μαστοράκη, του Πρόεδρου Τ.Κ. Πετροβουνίου κου Γεωργίου Βασιλείου, του Προέδρου Χορευτικού Ομίλου Χουλιαράδων κου Αλέκου Θεοχάρη, του διασώστη Ερυθρού Σταυρού κου Γεωργίου Μαστοράκη και εκπροσώπων άλλων φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Φορέας Διαχείρισης προτίθεται να συνεχίσει την παραπάνω πρωτοβουλία τοποθετώντας αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές και σε άλλα χωριά του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ