Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

H Aμφιλοχία είχε την τιμητική της στο Μέγαρο Μαξίμου


Με 25 μουσικούς, τον μαέστρο Αρχιμουσικό κ. Γ. Τσόγκα και δύο συνοδούς, την πρόεδρο ΚΕΚΑΔΑ κ. Φρειδερίκη Λαμπράκη και μέλος του ΔΣ την κ. Μαριάνθη Κρίτσου, η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αμφιλοχίας, παρουσίασε ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χθες στις 11:30 το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός με πολύ καλή διάθεση μοίρασε δώρα στα παιδιά, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, μένοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τις επιτυχίες και την ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας, στη συνέχεια έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο μαέστρος κ. Τσόγκας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμητική πρόσκληση ενώ παράλληλα μετέφερε και τις ευχαριστίες του δημάρχου Αμφιλοχίας κ. Απόστολου Κοιμήση.

Τα μέλη της μπάντας ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό χρόνια πολλά και καλή δύναμη και του ζήτησαν να επισκεφθεί γρήγορα την πόλη τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.


e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου