Φιλιππιάδα:Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του...


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φιλιππιάδας, από την αυτοκτονία ενός 42χρονου άνδρα. 



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,όλα συνέβησαν στο πατρικό σπίτι του αυτόχειρα στον Γοργόμυλο Φιλιππιάδας μπροστά στα μάτια της μητέρας του, όταν  ο 42χρονος βγήκε έξω από το σπίτι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και αμέσως μετά μπήκε μέσα σπίτι και τράβηξε την σκανδάλη....

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία και όλοι κάνουν λόγο για ένα κοινωνικό και αγαπητό πρόσωπο ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες τόσο στο χωριό του όσο και στον ευρύτερο Δήμο Ζηρού!

Πρόκειται για τον 42χρονο Ελευθέριο Παππά που είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Φιλιππιάδα, επέλεξε να αυτοκτονήσει με ιδιαίτερα τραγικό τρόπο, ανήμερα της γιορτής του και μπροστά στη μητέρα του.

Ο Λευτέρης ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και είχε επαφές εκτός από την περιοχή Φιλιππιάδας και στην Άρτα αλλά και στην Πρέβεζα, την οποία επισκέπτονταν συχνά.

Οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν είχαν πάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και αντιμετώπιζε προβλήματα όπως οι περισσότεροι Έλληνες με την Εφορία.

Είχε επιλέξει λοιπόν να απομονωθεί στο χωριό του καθώς δεν μπορούσε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, στον Γοργόμυλο Πρέβεζας, όπου είχε πάρει και κάποια πρόβατα για να ασχολείται με αυτά. Διέμενε στο πατρικό του σπίτι με τη μητέρα του.

Εκεί ήταν όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και κάποιος τον ειδοποίησε ότι έκλεψαν τα πρόβατα που διατηρούσε. Έχασε την ψυχραιμία του, βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας και πυροβόλησε με το όπλο του δύο φορές στον αέρα.

Η τρίτη σφαίρα όμως προορίζονταν για τον ίδιο καθώς αυτοπυροβολήθηκε και έδωσε τέλος στη ζωή του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του που έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

  epirusgate.blogspot.gr, prevezabest.blogspot.gr, prevezaposto.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης