Ι.Μ. Άρτης: Από Δευτέρα η συγκέντρωση τροφίμων


Συνεχίζεται και εφέτος η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση της Τραπέζης Τροφίμων "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης. 



Σε ανακοίνωση-κάλεσμα της ΙΜ Άρτης, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί Χριστιανοί. Προετοιμαζόμαστε σε λίγες ημέρες να εορτάσουμε την γέννηση του Θεανθρώπου. Ο Θεός λαμβάνει δούλου μορφή και με άκρα ταπείνωση έρχεται για να προσφέρει λύτρωση σε όλο το ανθρώπινο γένος, κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής, οικονομικής και μορφωτικής κατάστασης.

 Σε μια εποχή δύσκολη, με πολλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, όπου κυριαρχεί ο ατομισμός, ο άκρατος υλισμός, η ισοπέδωση των αξιών, καλούμαστε ως Εκκλησία να κάνουμε την υπέρβαση να σταθούμε δίπλα στον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας, να γίνει το πρόβλημά του πρόβλημά μας και με διάκριση και με αμέριστη αγάπη να προσφέρουμε ακόμη και από το υστέρημά μας η χήρα του Ευαγγελίου το δίλεπτο.

Η Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης περιμένει την προσφορά σας, και εκπληρώνοντας τον σκοπόν της, να μπορέσει να ανακουφίσει όσο περισσότερους συνανθρώπους μας.

Η συγκέντρωση τροφίμων μεγάλης διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, είδη υγιεινής) θα γίνει από 5 έως 11 Δεκεμβρίου σε όλες τις Ενορίες, στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, και στο χώρο της Κοινωνικής Δομής «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» επί της οδού Κατσιμήτρου 4 στην περιοχή «Τρίγωνο».

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να σας ανταποδίδει πολλαπλάσια όσα προσφέρετε για τους ενδεείς συνανθρώπους μας. Καλό και ευλογημένο Άγιο Δωδεκαήμερο».

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης