ΕΛ.ΑΣ Ηπείρου: Πραγματοποιήθηκε κοινωνική προσφορά


Κοινωνική προσφορά του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση διαφόρων ειδών από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της περιφέρειάς μας, τα οποία προσφέρθηκαν σε διάφορους φορείς και ιδρύματα



Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε και φέτος πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα είδη που συγκεντρώθηκαν, από το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους και συγκεκριμένα:

• από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», στο Γηροκομείο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» και στο Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης «Το Άνθος». 

• από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων.

 • από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηγουμενίτσας). 

• από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Πρέβεζας και της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης. 

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά. Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ