Αμφιθέα Άρτας: ¨Έκλεψαν ζάντες, μπαταρίες και συρματόσχοινο


Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, εντόπισαν και στη συνέχεια έλεγξαν ύποπτο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, οδήγησε στην εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από φανοποιείο στην Αμφιθέα Άρτας και τη σύλληψη δύο ημεδαπών. 



Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 29 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (04-12-2016), σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, καθώς επίσης ένα ζευγάρι γαντιών καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από τον προαύλιο χώρο φανοποιείου στην Αμφιθέα Άρτας, έξι ζάντες, τρεις μπαταρίες και συρματόσχοινο (15) μέτρων περίπου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της κλοπής.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας προκειμένου διαλευκανθεί η προέλευση των υπόλοιπων αντικειμένων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ