Δόθηκε στην κυκλοφορία η Γέφυρα Άννινου

 
Ένα σημαντικό έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό Δίκτυο της Ηπείρου, μετά από επίπονη προσπάθεια της Περιφέρειας ολοκληρώθηκε ως προς το βασικό φυσικό του αντικείμενο και ήδη δόθηκε στη χρήση χιλιάδων οδηγών και επιβατών. 



Πρόκειται για τη γέφυρα Άννινου, επί της Εθνικής Οδού Άρτας - Αντιρρίου, στην οποία τελείωσαν οι εργασίες διαπλάτυνσης και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου παραδόθηκαν σε χρήση και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το πλάτος της γέφυρας αυξήθηκε πλέον από τα επτά στα εννέα μέτρα, ενώ παράλληλα εκτελέστηκαν εργασίες και αποκατάστασης της προϋπάρχουσας γέφυρας.

Το έργο θα συμπληρωθεί με την τοποθέτηση στηθαίων σε όλο το απαιτούμενο μήκος, με την τελική ασφαλτόστρωση και την τελική διαγράμμιση επί της γέφυρας.

Για τους λόγους αυτούς, η Διεύθυνση Τεχνικών συστήνει στους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν με συνέπεια την εργοταξιακή σήμανση.

Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία "Β. ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.", με το ποσό της σύμβασης να ανέρχεται σε 263.182 ευρώ (πλέον του ΦΠΑ).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ