"Σκουφάς": Συγκέντρωσαν τρόφιμα...!!


Λένε ότι οι καιροί μας είναι απάνθρωποι, ότι κυριαρχεί ο ατομικισμός και το κυνήγι της υλικής ευδαιμονίας και ότι μέσα σ’ αυτούς τους ξέφρενους ρυθμούς δε χωράει ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ. 



Μπορεί να είναι και έτσι, όμως σίγουρα υπάρχουν ακόμη εκείνοι που νοιάζονται όλο τον καιρό, αλλά και μέρες σαν και αυτές δικαιώνουν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

 Έτσι, λοιπόν, τα μέλη και οι φίλοι του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους χειμαζόμενους συμπολίτες μας και τα διέθεσαν στη τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» και στον Ερυθρό Σταυρό με τις ευχές τους για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Παράλληλα ο Σύλλογος και φέτος είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR που διοργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού και να το στηρίξει με τον τρόπο του .

Επίσης το Θεατρικό Εργαστήρι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 μας μάγεψε με το Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό παραμύθι «Η δίαιτα του Αη – Βασίλη». Μια πολύ όμορφη παράσταση που αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την πολύ όμορφη παρουσία τους

Κι αν οι ευχές πιάνουν τόπο, ευχόμαστε του χρόνου τέτοια μέρα να μη χρειάζεται να συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, χρήματα… γιατί του χρόνου τέτοια μέρα θα περισσεύουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης