Αγρίνιο: Αγνωστοι νεαροί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη


 – Στο νοσοκομείο η 90χρονη

Θύμα αγνώστων δραστών έπεσε χθες το βράδυ 90χρονη στο Αγρίνιο. Δύο άτομα, πιθανά ανήλικοι, προσέγγισαν το σπίτι της ηλικιωμένης και εκσφενδόνισαν πορτοκάλια και πέτρες στην αυλή του σπιτιού της. 



Η ηλικιωμένη βγήκε έξω από την οικία της για να δει τι συμβαίνει και οι δράστες δεν δίστασαν να τη χτυπήσουν με τα χέρια τους, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο και τα πόδια.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάποιο αντικείμενο από την οικία της ηλικιωμένης.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που έκανε αναζητήσεις στη γύρω περιοχή, ωστόσο οι δράστες εξακολουθούν να αναζητούνται.

Η ηλικιωμένη, που μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, υπέβαλε μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αγνώστων δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου για τον εντοπισμό δυο αγνώστων νεαρών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο επιτέθηκαν σε 90χρονη ημεδαπή μέσα στην αυλή της οικίας της προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Οι δράστες πετούσαν αντικείμενα και πορτοκάλια στην οικία της ηλικιωμένης και μετά την έξοδό της από το σπίτι, πήδησαν τον φράκτη της οικίας και της επιτέθηκαν χτυπώντας την και ρίχνοντας την στο έδαφος.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε. Από τους αστυνομικούς έχουν διενεργηθεί  προσαγωγές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κίνητρο κλοπής σε βάρος της 90χρονης δεν προκύπτει.

 .agriniopress.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ