Σκάρα:Στη Ν.Ιωνία τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν


Μετά την πετυχημένη μέχρι σήμερα αγωνιστική πορεία της Αναγέννησης, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, η αρχηγός της ομάδας Βάσω Σκάρα, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι το Σάββατο στη Ν. Ιωνία τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.



Ειδικότερα, μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι το ντέρμπι του Σαββάτου στην Αθήνα, δίνει μικρό προβάδισμα για την τελική διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Αναγέννηση θα είναι σκληρό καρύδι απέναντι στις διαθέσεις της Ν. Ιωνίας.  

Η πλήρες δήλωση της Βάσως Σκάρα έχει ως ακολούθως:

"Ως Αναγέννηση μετά από 7×7 σερί νίκες, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ν.Ιωνίας, επίσης με 7×7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σ'ένα παραδοσιακό ντέρμπι, που προσφέρει σε αθλήτριες και φίλαθλο κοινό, δυνατές συγκινήσεις...

Και οι δύο ομάδες έχοντας το απόλυτο των νικών, μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη η οποία δίνει μικρό προβάδισμα για την τελική διεκδίκηση του πρωταθλήματος..

Θεωρώ ότι η Ν.Ιωνία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά και εμείς θα είμαστε σκληρό καρύδι απέναντι στις διαθέσεις της..

 Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος!

Με την ευκαιρία θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε όλο το κόσμο,να περάσει καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ πρώτα και πάνω απ'όλα, αγάπη και όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα, αντίδοτα στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε όλοι μας...."


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης