Άρτα:Το νηπιαγωγείο Ελεούσας,κοντά στην Κιβωτό του Κόσμου


Στις 3 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του νηπιαγωγείου για την Κιβωτό του Κόσμου - Παράρτημα Πωγωνιανής, η οποία έγινε στην αίθουσα «ΣΚΟΥΦΑΣ». 

Αντιπροσωπεία παιδιών της Κιβωτού μαζί με τους συνοδούς τους μας έκαναν την τιμή να είναι μαζί μας δίνοντάς μας ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση. 



Αποχαιρετιστήκαμε δίνοντας την υπόσχεση ότι αυτό ήταν η αρχή της συνεργασίας μας.

Η θεατρική μας παράσταση «Ο γάμος του Πρίγκιπα Λεμόνη» ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Η ανταπόκριση των Αρτινών πολιτών για την ενίσχυση της Κιβωτού ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Ευχαριστούμε: 

 Τον Δήμο Αρταίων και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χριστόφορο Σιαφάκα για την υποστήριξή του.

 Τη Διεύθυνση Π.Ε. Άρτας και ιδιαίτερα τον κ. Διευθυντή Π.Ε. Άρτας κ. Λεωνίδα Γκόρο για την άψογη συνεργασία μας.

  Τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ» για την παραχώρηση της αίθουσας.

 Το Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» για την οικονομική και ηθική συμπαράσταση.

 Τον κ. Γεώργιο Καραντζιά για τη δωρεάν κάλυψη με ηχητικά συστήματα της εκδήλωσης.

 Το βιβλιοπωλείο ‘Κιμωλία» για την προσφορά υλικών για τις κατασκευές που διατέθηκαν στο bazaar.

 Το φροντιστήριο Αγγλικών «ΜΠΑΛΑΣΚΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» για τη στήριξή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.  Τους Αφοί Κομπασιάρη (φοιτητική λέσχη Τ.Ε.Ι. Ηπείρου) για τη δωρεάν σίτιση των παιδιών και των συνοδών της Κιβωτού.

 Τους φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου που πλαισίωσαν με νότες τη θεατρική παράσταση.  Την κ. Ανδρομάχη Μπαλαδήμα για την ξενάγηση των παιδιών της Κιβωτού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας.

 Τους συναδέλφους κ. Χρήστο Ματσίρα, κ. Ειρήνη Παχώμη και Αγαθή Δήμου για τη βοήθεια στην ξενάγηση των παιδιών της Κιβωτού.

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες κ. Ευσταθία Κάλλια, κ. Φωτεινή Λισγάρα και κ. Αρετή Κατσάνου για την παρότρυνσή τους και την ουσιαστική βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με τον καλύτερο τρόπο και που μας δώσατε δύναμη να προχωρήσουμε.

Οι μαθητές – μαθήτριες (περσινοί/ές και φετινοί/ές) του νηπιαγωγείου Ελεούσας, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί κ. Παρασκευή Κοσμά και κ. Ελένη Φάη.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Παρασκευή Κοσμά



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης