Βουργαρέλι: “Η διατροφή σε περίοδο κρίσης – Διατροφή & Υγιεινή στόματος"


Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής,... 



...το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, διοργάνωσε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βουργαρελίου με θέμα: “Η διατροφή σε περίοδο κρίσης – Διατροφή & Υγιεινή στόματος».

Την Π.Ε. Άρτας εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος Αναστασία Σίμου και κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ειδική διαιτολόγος – διατροφολόγος και εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν θέματα περί υγιεινής διατροφής των παιδιών και στις τροφές που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξή τους. Στη συνέχεια της εκδήλωσης μαζί με τους μικρούς φίλους, θα πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις μέσω παιχνιδιού, στοχεύοντας να γνωρίσουν το καθημερινό υγιεινό κολατσιό.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Άρτας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης