Άρτα: Βάζουμε Γκολ για «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


Το αθλητικό κέντρο play5x5 υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων, της Περιφερικής Ενότητας Άρτας και με την βοήθεια των εταιριών LAMBERTS, Sports house, ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ, την αρωγή στην επικοινωνία από τα ΜΜΕ ORANGE RADIO, artagoal.gr, ART-TV... 



...και την πολύ σημαντική βοήθεια του Συνδέσμου Διαιτητών Άρτας, των παλαιμάχων εθελοντών διαιτητών και των εθελοντών ιατρών, διοργανώνει το μεγαλύτερο σε διάρκεια πρωτάθλημα ακαδημιών ποδοσφαίρου, με συμμετοχή αθλητών ηλικίας 7-14 ετών, που έχει γίνει ποτέ με σκοπό τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σκοπός τις διοργάνωση-δράσης:

1. Συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» 
2. Μεταφορά του μηνύματος και ευαισθητοποίηση του κόσμου 
3. Προσέλκυση των νέων παιδιών στους αθλητικούς χώρους 
4. Δημιουργία κινήτρων προς τις ανεξάρτητες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και των αθλητών τους για συμμετοχή σε αγωνιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις. 
5. Ανάπτυξη του αρτινού ποδοσφαίρου. 

Κάθε Κυριακή από της 18/12/2016 μέχρι και τις 28/5/2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του play5x5, ΔΙΑ Κωστακιών, Παπαδήμα-Λάκκα (Φιλιππιάδα), δέκα ακαδημίες – είκοσι προπονητές – ιατροί, φυσιοθεραπευτές – δέκα διαιτητές – επτακόσια πενήντα παιδιά Βάζουμε Γκολ και μεταφέρουμε το μήνυμα για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ