Η εκδρομή στα Γιάννινα εξελίχθηκε σε περιπέτεια...


-Τρεις μαθητές στο Νοσοκομείο… 

Τρεις τελικά μαθητές Λυκείου της Αττικής που έκαναν εκδρομή στα Γιάννινα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και νοσηλεύονται καθώς παρουσίασαν συνεχείς εμετούς. 



Ο ένας μαθητής μεταφέρθηκε χθες και παρέμεινε για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ δύο ακόμη παιδιά μεταφέρθηκαν σήμερα καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν.

Οι μαθητές είχαν φτάσει την προηγούμενη Τετάρτη με σκοπό να μείνει μέχρι την Παρασκευή και στη συνέχεια να αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Πέμπτης και μετά την εξόρμηση που είχαν κάνει στα αξιοθέατα της περιοχής, άρχισαν να εκδηλώνονται τα πρώτα συμπτώματα.

Νωρίτερα τα παιδιά είχαν γευματίσει.

Ο ένας μαθητής μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο, ενώ χθες μεταφέρθηκαν δύο ακόμη καθώς τα συμπτώματα ήταν έντονα και δεν υποχωρούσαν. 

Τα παιδιά αντιμετωπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου έχουν καταλύσει και τους προσφέρθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, ενώ το πρωί εξετάστηκαν από ιδιώτη παθολόγο της πόλης, ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το γεγονός ότι τα συμπτώματα, που είναι παρόμοια με αυτά της γαστρεντερίτιδας, εκδηλώθηκαν όμως ταυτόχρονα, παραπέμπει στην δηλητηρίαση.

Ο ένας μαθητής θα εξέλθει σήμερα από το νοσοκομείο ενώ οι άλλοι δύο την Κυριακή ή το αργότερο Δευτέρα.

 epiruspost.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης