Υγεία για όλους στο δήμο Γ. Καραϊσκάκη


Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας και στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πάρα πολλές οικογένειες , κάθε κίνηση αλληλεγγύης , βοήθειας και υποστήριξης που παρέχεται από συνανθρώπους μας ή φορείς και οργανώσεις μας κάνει να νιώθουμε ότι υπάρχει ελπίδα και πολύ περισσότερο ότι οι ανθρώπινες σχέσεις αν παραμείνουν δυνατές αυτή η ελπίδα θα φέρει αποτελέσματα 




Το πρόγραμμα 《Υγεία για όλους》 παρείχε υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς συνδημότες μας μας να κάνουν δωρεάν εξετάσεις : ( καρδιολογικές , παθολογικές ) , test pap και ( παιδιατρικές , οδοντιατρικές )




Δυστυχώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν έγινε η εξέταση μαστογραφίας η οποία θα προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία όπως και ο παιδιατρικός και οδοντιατρικός έλεγχος των παιδιών της Δημοτικής Ενότητας Καραϊσκάκη και του Σχολείου Μεσοπύργου στα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα ομάδα ιατρών θα πραγματοποιήσει τις αντίστοιχες εξετάσεις σε κάθε Σχολείο !
 

Ο Δήμος Γ . Καραϊσκάκη ευχαριστεί τους υπεύθυνους του προγράμματος 《Υγεία για όλους》καθώς επίσης το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης για την πλήρη συνεργασία με τους γιατρούς του προγράμματος αλλά και για την παρουσία τους στον παιδιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο στην Δημοτική Ενότητα Τετραφυλίας (Αστροχώρι).

Το πρόγραμμα υποστήριξε σε όλη την διάρκεια των εξετάσεων και το δικό μας πρόγραμμα 《Βοήθεια στο Σπίτι》 τόσο μέσω του ανθρώπινου δυναμικού του όσο και των οχημάτων που διαθέτει .





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης