Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Aστραφτερά τζάμια χωρίς χημικά με υλικά που έχετε στο σπίτι


Χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα που έχετε στην κουζίνα σας για να καθαρίσετε τα τζάμια και γενικότερα το σπίτι σας, μειώνετε τον προϋπολογισμό των εξόδων σας, σώζοντας παράλληλα το περιβάλλον και την υγεία σας!Δοκιμάστε λοιπόν να καθαρίζετε τα τζάμια του σπιτιού σας χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας με χημικά προϊόντα. Δείτε τρεις απλούς τρόπους.

1. Νερό και ξίδι

Σε ένα μπολ ανακατέψτε ίση ποσότητα ξιδιού-νερού και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Ψεκάστε τα παράθυρά σας και καθαρίστε τα εύκολα και αποτελεσματικά. Πρόκειται για την πιο εύκολη συνταγή με δύο υλικά που όλοι έχουμε.

2. Οινόπνευμα, νερό και ξίδι

Σε ένα μπολ ανακατέψτε 1/2 φλ. οινόπνευμα, 1/2 φλ. νερό και 1 κ.σ. ξίδι και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Χρησιμοποιήστε το μείγμα και τα τζάμια σας θα γίνουν πιο αστραφτερά από ποτέ.

3. Ξίδι, καλαμποκάλευρο και νερό

Σε ένα μπολ ανακατέψτε 1/4 φλ. λευκό ξίδι, 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, 2 φλ. ζεστό νερό και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Ανακατέψτε καλά και ψεκάστε τα παράθυρά σας. Το καλαμποκάλευρο κάνει τη διαφορά στο καθάρισμα.


Τρεις τρόποι για να έχετε αστραφτερά τζάμια χωρίς χημικά

baby

 madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου