Γιορτάζει αύριο το Δημαριό


ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ! ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΜΟΥΣΕΊΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΙΟΎ !

Με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Δημαριτών , του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και με την υποστήριξη του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη διοργανώνεται παραδοσιακό πανηγύρι αύριο στις 8 Νοεμβρίου 2016 γιορτή των Αγίων Ταξιαρχών στο Δημαριό. 




Με επίκεντρο τον πολιτισμό την παράδοση και την έκθεση των Τοπικών προϊόντων αλλά και την ξενάγηση στα εκθέματα του μοναδικού Λαογραφικού Μουσείου του Δήμου που βρίσκεται στο Δημαριό, με μεράκι και αγάπη για το χωριό τους ή Αδελφότητα και ο Σύλλογος του χωριού παρά τις δυσκολίες των καιρών θα διαμορφώσουν στεγασμένο χώρο τόσο για την φιλοξενία των επισκεπτών όσο και για τους εκθέτες των Τοπικών προϊόντων δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχία της εκδήλωσης.



Φιλόξενο θα είναι το κλίμα όπως προστάζει άλλωστε η ιστορία και η παράδοση των ανθρώπων του χωριού προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες δωρεάν εδέσματα από προϊόντα της περιοχής, όπως πίτες , κυνήγι , μεζέδες , κτλ

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, με σχετική ανακοίνωση, υποστηρίζει και συνδράμει προσπάθειες Συλλόγων και Αδελφοτήτων που σκοπό έχουν την διατήρηση της παράδοσης την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας , την προώθηση των τοπικών προϊόντων αλλά και την σύσφιξη των σχέσεων των δημοτών μας.

Ευχόμαστε στην Αδελφότητα τον Σύλλογο και στην Τοπική Κοινότητα Δημαριού επιτυχία στην εκδήλωση και συνέχιση του δημιουργικού τους έργου !


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης