Η ανεκπλήρωτη επιθυμία του Ομπάμα στην Αθήνα


- Η ασφάλεια του Προέδρου των ΗΠΑ είπε «όχι» και έτσι αναγκάστηκε να περιοριστεί 

Το παιδικό όνειρο του αμερικανού Προέδρου να επισκεφθεί τον βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε, παρόλο που οι σύμβουλοί του φέρονταν να ήταν ενάντια σε αυτή την επίσκεψη.



Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμά του Έθνους της Κυριακής ο Πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να σπάσει το αυστηρό πρωτόκολλο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Είχε ακούσει τόσα πολλά για το... ελληνικό σουβλάκι που εξέφρασε την επιθυμία να το δοκιμάσει αμέσως μετά την επίσκεψη στην Ακρόπολη.

«Ήθελε να περιηγηθεί στα Αναφιώτικα και να κάνει βόλτα στις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη. Γνωρίζει ότι στο Μοναστηράκι θα μπορούσε να γευτεί καλό σουβλάκι. Όμως, η Secret Servise ήταν αρνητική όπως αναμενόταν.

Μια πιθανή βόλτα του Αμερικανού Προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πονοκέφαλο σε ελληνικές και αμερικανικές αρχές», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αγάπησε τη χώρα μας και εκμυστηρεύτηκε στους δικούς του ανθρώπους ότι θα την επισκεφθεί ξανά. Μόνο που την επόμενη φορά θα έχει μαζί του και τη σύζυγό του, Μισέλ, καθώς και τις δύο του κόρες του.

 newsbeast.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης