Άρτα: Τα μωρά απόλαυσαν στη πλατεία το γάλα τους... !!


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία έγινε στην Άρτα, την Κυριακή 6-11-2016, η εκδήλωση (γιορτή) για τον μητρικό θηλασμό η οποία πραγματοποιήθηκε στη Πλ. Εθνικής Αντίστασης, στην οποία έδωσαν το "παρών" πολλές νέες μητέρες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα. (ΦΩΤΟ) 




Για την Άρτα την διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας με το βασικό σύνθημα:

 “Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε!”

Έτσι, με αυτό το σύνθημα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

 Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 57 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, θέλουμε να φωνάξουμε πως ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της δεν είναι επίδειξη, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης