Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου ΤΕΕ Ν.Ε. Άρτας


Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας Ευάγγελος Χρηστάκης, με χθεσινή ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι η συμμετοχή των Διπλωματούχων. Μηχανικών στην εκλογική διαδικασία "δίνει ένα μήνυμα ευθύνης και προοπτικής από τον τεχνικό κόσμο προς τη κοινωνία"



Το πλήρες μήνυμα έχει ως εξής:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία στο Νομό Άρτας αλλά και σε όλη τη Περιφέρεια Ηπείρου. 

Το θετικό είναι ότι οι συνάδελφοι δώσανε ένα ηχηρό παρών, σε μία εποχή που ο κλάδος μας διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση, αποδεικνύοντας ότι οι μηχανικοί υπάρχουν και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες για τη χώρα μας. 

Η συμμετοχή δίνει ένα μήνυμα ευθύνης και προοπτικής από τον τεχνικό κόσμο προς τη κοινωνία. 

Επίσης θέλω να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για το αποτέλεσμα που φέρανε και τις καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί, από την επόμενη μέρα, για ένα εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο που στόχο θα έχει τη προάσπιση των συμφερόντων μας και τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν την επιστροφή της χώρας μας σε αναπτυξιακή τροχιά. 

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στον αρτινής καταγωγής συνάδελφο και Πρόεδρο ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που σαν επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατάφερε να κερδίσει το 27,90% των ψήφων με μεγάλη διαφορά και να θέσει γερές βάσεις για την επανεκλογή του". 

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας
Ευάγγελος Χρηστάκης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης