Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Ιωάννινα: Με καδρόνι χτύπησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή


- «Πνίγηκε» το Κέντρο Ιωαννίνων, δεκάδες προσαγωγές 


Η ένταση που προκλήθηκε στο τέλος της πορείας, από μία ομάδα νεαρών και κατέληξε στον τραυματισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκου, ήταν αυτή που πυροδότησε το ήδη τεταμένο κλίμα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και οδήγησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων καθώς και σε μαζικές προσαγωγές. (Φώτο)
Την ώρα που ο όγκος της πορείας βρίσκονταν μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας και οι διαδηλωτές είχαν παραταχθεί απέναντι από τα ΜΑΤ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους, στο τέλος και στο ύψος της συμβολής με την Μιχαήλ Αγγέλου, προκλήθηκε ένταση.


 Εκεί νεαροί, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για κουκουλοφόρους, πέταξαν ένα καδρόνι εναντίον του αστυνομικού διευθυντή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η ένταση κλιμακώθηκε και οι αστυνομικοί απάντησαν με κροτίδες και δακρυγόνα. Η πλατεία καλύφθηκε από καπνούς και όσοι τυχαία βρέθηκαν εκεί, έζησαν σίγουρα μία εμπειρία που δεν θα ήθελαν.

Όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να απομακρύνονται από την πλατεία, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το πλήρωμα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Αστυνομικό Διευθυντή ο οποίος αιμορραγούσε από το χτύπημα στο μέτωπο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν κυρίως προς τη Δωδώνης όπου μετακινούσαν κάδους και άναβαν φωτιές.
Από την επιχείρηση της αστυνομίας που ακολούθησε έγιναν δεκάδες προσαγωγές.

apolitex2
apolotex4
apolitex5
aplitex6
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου