Ο νέος προσωπάρχης του Τραμπ μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων»


- Ο Ράινς Πρίμπους σε τελετή στη Νέα Υόρκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο

 Φωτογραφικό υλικό από την Κρήτη δείχνει τον ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και δεξί χέρι του Τραμπ, να μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων» από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.



Ρινς Πρίμπους: Ο Ελληνορθόδοξος Προσωπάρχης


Μόλις την περασμένη Δευτέρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ-9.84» ο Γιάννης Χορόζογλου, άνθρωπος με απόλυτη γνώση του ελληνοαμερικανικού στοιχείου και της ομογένειας στις ΗΠΑ, εξαιτίας των επαγγελματικών του σχέσεων με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είχε αποκαλύψει, ότι ο  Ελληνοαμερικανός Ρινς Πρίμπους, με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, εσωκομματικό στέλεχος ήπιων τόνων, που διόρισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ως προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο για την Ομογένεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ο κ. Χορόζογλου, για πρωτη φορά τότε, κάτι εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό, ότι ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, είναι και «οφικιάλιος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το οφίκιο του «Άρχοντος Νομοφύλακος», τίτλο που ο Οικουμενικός Πατριάρχης (όπου υπάγεται και η Εκκλησία Κρήτης) απένειμε στον Ρινς Πρίμπους, σε περίοδο ανύποπτη με την εμπλοκή του στον ανώτατο βαθμό σε καθήκοντα Προσωπάρχη του νέου Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τράμπ, πριν καν αυτός εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις ΗΠΑ.

[Πηγή: neakriti]

 http://news247.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ