Άρτα: Σκληρή κριτική Μητσοτάκη στην κυβέρνηση


Προεκλογική συγκέντρωση θύμιζε η υποδοχή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στην Άρτα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.‎ 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ από εκατοντάδες πολίτες.




Με γεμάτη τη πλατεία Αγίου Δημητρίου, όπου και τα γραφεία της ΝΔ, για την υποδοχή και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναμενόταν στις 3,30 και έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Βεβαίως και θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι οι αρτινοί, αλλά η επίσκεψη την τελευταία στιγμή, όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης.

Μία ημέρα, είχαμε στην διάθεσή μας, για να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους, είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Δημήτρης Σκανδάλης.

Τον αρχηγό της ΝΔ καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Σκανδάλης, ο οποίος του θύμισε πως η Άρτα του έφερε γούρι, για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, η Άρτα θα του φέρει γούρι και για την εκλογή του ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Σκανδάλης, δεν άφησε την ευκαιρία να μην αναφερθεί και στην τραγική κατάσταση, που βρίσκεται η πόλη και να ζητήσει την δέσμευση του ιδίου, για την προώθηση σημαντικών λύσεων στα προβλήματα της περιοχής.


 Αρχίζοντας την ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΝΔΟΔΕ Δημήτρη Σκανδάλη, για τον ελάχιστο χρόνο της προετοιμασίας της συγκέντρωσης, αφού ο αρχικός σχεδιασμός της ηγεσίας ήταν να βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Θράκη, που όμως όταν το πληροφορήθηκε ο κ. Τσίπρας, έσπευσε να ανακοινώσει και αυτός περιοδεία στην Θράκη.

Ο ίδιος θεώρησε σκόπιμο, πως δεν είναι να είναι ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη ίδια Περιφέρεια και η άμεση απάντησή του, για την περιοδεία που έπρεπε να γίνει, ήταν η Ήπειρος.

Στην ομιλία του άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη συγκυρία, και τονίζοντας «εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν και κάλεσε τον κόσμο σε έναν αγώνα, περιοχή-περιοχή, πόρτα- πόρτα.

Η χώρα -όπως είπε- χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες.

Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

 http://gnomiartas.gr/
 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ