Γραφείου Τουριστικής Ενημέρωσης στο Γιοφύρι της Άρτας


Ένα κέντρο ολοκληρωμένης τουριστικής πληροφόρησης για όλο το Νομό Άρτας και βεβαίως για το Δήμο Αρταίων αποτελεί το Γραφείο Τουριστικής Ενημέρωσης, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει δίπλα στο Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας. 



Ο στόχος της δημιουργίας του γραφείου από το Δήμο πλησίον του ιστορικού Γιοφυριού είναι η διοχέτευση της συνολικής τουριστικής πληροφορίας για την περιοχή της Άρτας
στους τουρίστες που επισκέπτονται το σήμα κατατεθέν της Άρτας, δηλαδή το ιστορικό Γιοφύρι.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πλούσιο έντυπο υλικό, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για την διαμονή και ξενάγησή τους στα μνημεία και στα αξιοθέατα της Άρτας.

Στο νέο γραφείο έχει μετεγκατασταθεί παράλληλα και το Γραφείο του ΕΟΤ στην Άρτα (με 2 υπαλλήλους), στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος συνεργασίας Ελλάδος-Ιταλίας «Bridges of History and Tradition».

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε στο χώρο και συνομίλησε με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν το γραφείο, ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος Αρταίων θα είναι διαρκώς δίπλα στις ανάγκες του γραφείου, καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της προσπάθειας που γίνεται για συνολική και ενιαία τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε δίπλα στο Γιοφύρι αυτό το κέντρο πληροφόρησης, καθώς εδώ έρχονται όλοι οι επισκέπτες της περιοχής μας και από εδώ θα μπορούν να επισκεφθούν και τα άλλα πανέμορφα μέρη της Άρτας, αφού πληροφορηθούν για αυτά από τους αρμοδίους υπαλλήλους.

Καλούμε, όχι μόνο τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και τους Αρτινούς ακόμη να επισκεφθούν το γραφείο και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα και τα πλούσια μνημεία της Άρτας» δήλωσε ο Δήμαρχος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης