3ο Λύκειο Άρτας:Επικίνδυνο περιστατικό παρενόχλησης μαθητών


Μία χθεσινοβραδινή ανάρτηση στο fb, από πλευράς της Κας Ράνιας Τρομπούκη, δημιούργησε αίσθηση σε όλους όσοι την διάβασαν. 

Ειδικότερα από αυτή την ανάρτηση πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε παρενόχληση μαθητών από αλλοδαπό, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από την Ασφάλεια Άρτας, ύστερα από καταγγελία του συλλόγου γονέων.



Το πλήρες κείμενο της χθεσινής ανάρτησης της Κας Τρομπούκη έχει ως εξής:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στους μαθητές-αγόρια του 3ου Λυκείου Άρτας που με ψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας, ενημέρωσαν εμάς, τους γονείς, που τυχαία βρεθήκαμε στο χώρο του σχολείου για εκλογή ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, για ένα επικίνδυνο περιστατικό.

Ειδικότερα, μας περιέγραψαν, νεαρό άντρα, αλλοδαπό, ο οποίος πλησίαζε τα ανυποψίαστα παιδιά, τους ζητούσε με άσεμνο τρόπο πληροφορίες για οίκους ανοχής με απώτερο σκοπό την παρενόχλησή τους. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη καταγγέλθηκε το γεγονός στην Ασφάλεια Άρτας, η οποία άμεσα ήρθε στο χώρο του σχολείου και αφού έλαβε τις απαραίτητες πληροφορίες και την περιγραφή του υπόπτου, κινητοποιήθηκε και μέσα σε μισή ώρα ο ύποπτος συνελήφθη με τη συνδρομή των νεαρών μαθητών. 

Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που πήραν το μεγαλύτερο ίσως μάθημα της ζωής τους, ότι η κοινωνία δεν πρέπει να σιωπά μπροστά σε τέτοια φαινόμενα παρεκκλίνουσας ή εγκληματικής συμπεριφοράς και ΜΠΡΑΒΟ στην Ασφάλεια Άρτας που έδρασε τόσο άμεσα, και τελείωσε, ευτυχώς αναίμακτα, ο επαπειλούμενος κίνδυνος για την κοινωνία.
Ράνια Τρομπούκη
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης