Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό


Επίσκεψη στο Δημαρχείο Άρτας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Στασινός, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη.



Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο Αρταίων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για το θέμα της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείο,  για το θέμα της Οριοθέτησης του Ποταμού Αράχθου και για τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας, καθώς και για αυτό της κατασκευής του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας και ζήτησε την στενή συνεργασία και στήριξη του ΤΕΕ προκειμένου αυτά να τελεσφορήσουν.

Επίσης, έγινε αναφορά στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στην διαδικασία δημοπράτησης έργων ο τελευταίος Νόμος 4412/2016.

Ο κ. Στασινός, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Άρτα (Τζουμέρκα - Άγναντα - Γουριανά), δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στις παραπάνω διεκδικήσεις του Δήμου και δεσμεύτηκε για τη μελλοντική συνεργασία και την βοήθεια του ΤΕΕ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ