Άρτα: Κλέβουν ρεύμα απ’ τις κολώνες....!!


- Σοβαρές καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων 
-Τι καταγγέλλουν Κώστας Παπαϊωάννου και Γιάννης Παπαλέξης

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η αύξηση των δημοτικών τελών στο Δήμο Αρταίων για το 2017, όπως εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή το βράδυ της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, με τη διαφωνία από πλευράς των επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.



Ενώ αίσθηση προκάλεσαν όσα ακούστηκαν για σπατάλες που υπάρχουν σε διάφορους τομείς από την έλλειψη οργάνωσης στο Δήμο Αρταίων όπως αμαξοστασίου, αποθήκης υλικών, δημοτικό πρατήριο, όσο και από παράνομες παροχές στον αγροτικό χώρο που τραβούν ρεύμα από τον δημοτικό φωτισμό.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστα Παπαϊωάννου, που εκνευρισμένος από τη στάση της Δημοτικής Αρχής φώναξε: «Για καθίστε καλά ρε! Αλήθεια; Να πάω στο φωτισμό που υπάρχει έξω;

Να σας πάρω εγώ τώρα με το αυτοκίνητό μου και να δούμε τι παροχές που τραβούν ρεύμα από το δημοτικό φωτισμό υπάρχουν και έχουν από κάτω γεννήτριες ψυγεία και ένα σωρό; Ποιος τα πληρώνει; Τα ξέρω μόνο εγώ και δεν τα ξέρει κανείς από σας;».

Επίσης σοβαρότατες καταγγελίες έκανε και ο Γιάννης Παπαλέξης για κλεψιές στις αποθήκες του Δήμου αλλά και για παράνομες παροχές από κολώνες της ΔΕΗ, λέγοντας: «υπάρχουν χωριά που οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν υπάρξει υπάλληλοι της ΔΕΗ και ανεβαίνουν απάνω στην κολώνα τραβάνε γραμμή...»! Στις σοβαρές αυτές καταγγελίες ο Δήμαρχος απάντησε πως ο Δήμος έχει κάνει σχετικά έγγραφα, αλλά και πως κόβονται γραμμές.

Ποιους πληρώνουμε;

Επίσης υπήρξε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, από τον πρώην Αντιδήμαρχο Κώστα Πατήλα, ότι ο Δήμος Αρταίων πληρώνει το ρεύμα σε κάποιους που φτάνει στα 400 χιλιάδες το χρόνο. Το αίτημα από συμβούλους της αντιπολίτευσης είναι να σταματήσει αυτό το πράγμα.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ