Σύλληψη 26χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα


- Κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών  



Συνελήφθη, προχθές (23-10-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο ημεδαποί, ένας 26χρονος και μία 15χρονη, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 22-10-2016, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από σπίτι στο Κουτσελιό Ιωαννίνων διάφορα εργαλεία και μηχανήματα.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων προέκυψε ότι δράστης της παραπάνω κλοπής είναι ο 26χρονος συλληφθείς, ο οποίος στη συνέχεια από κοινού με την 15χρονη ανήλικη, διέθεσαν στον έτερο 26χρονο τα κλοπιμαία, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα αντί χρημάτων, ποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ