Από σήμερα ανοιχτή η βιβλιοθήκη Κορωνησίας


Η Αναγνωστική και δανειστική Βιβλιοθήκη στην Κορωνησία, άνοιξε και πάλι τις πύλες της υπό την ίδια Διεύθυνση.
   
Εμπλουτισμένη με νέα βιβλία, συγγράμματα επιστημονικά, ιστορικά κλπ., που δίνουν το στίγμα της νέας εποχής με ιστορική και φιλοσοφική βάση.



Με εκθέματα ντοκουμέντων της ρίζας του Αμβρακικού, καθώς και με ιστορικά ντοκουμέντα της Αρχέγονης Ευρώπης, ο επισκέπτης της έκθεσης και της βιβλιοθήκης έρχεται σε επαφή, αφενός με την ρίζα των Ελληνικών φύλων και φυλών, αλλά και με την επιστημονική προσέγγιση τα της Ελλάδας πραγμάτων συνδεδεμένα με την Παγκοσμιοποίηση.

Κεντρικό τρίπτυχο της εν λόγω Βιβλιοθήκης, είναι η «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ» του Πλάτωνα, η κοστολόγηση ζημιών της περιοχής και του Ελληνικού Τουρισμού, αφενός από την μη συνέχιση εγκεκριμένων από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης της ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Κορωνησία και αφετέρου από την αναχρονιστική και χωρίς μάλιστα υγειονομικό έλεγχο της λιμνοθάλασσας «Σακολέτσι», όπου αποδείχτηκε τελικά ότι ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο (η κυριότητα ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο) και μόνο.

Στο εν λόγω ανήκει και το εγχειρίδιο του ιδίου Συγγραφέα «Ο Ρούμπι στη Βουλή των Ελλήνων, ως επαναστάτης του 21ου Αιώνα».

Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή σε καθημερινή βάση από τις 18.30’ έως την Δύση του ηλίου, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουλίου.

Υστερόγραφο: Παρακαλούμε τους φίλους της Αναγνωστικής και Δανειστικής Βιβλιοθήκης, όσοι δανείστηκαν βιβλία από αυτή για να τα διαβάσουν, να τα επιστρέψουν, καθώς οι αρμόδιοι της εν λόγω βιβλιοθήκης πρέπει να προβούν στην Απογραφή των βιβλίων που χάρισαν ορισμένοι συγγραφείς, εκδότες, αλλά και φίλοι.

Ευχαριστούμε 
Για την Βιβλιοθήκη, 
Κων/νος Δημ. Ρώσσος 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης