Άρτα: ...86χρονη με ηρωίνη και χασίς !!


- Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (43,84) γραμμάρια ηρωίνης, (11) δενδρύλλια κάνναβης και χρηματικό ποσό των (840) ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 53 και 86 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή-αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Άρτα ο 53χρονος, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη (μία σε μορφή βράχου και μία σε μορφή σκόνης), βάρους (8,36) γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη σε χωριό της Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι ναρκωτικά χάπια ενώ στο αγρόκτημα του σπιτιού, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,45) έως (2,95) μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και η 86χρονη μητέρα του δράστη, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (35,48) γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,2) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ