Καρδίτσα: Για 600 ευρώ σκότωσαν τρεις νεαροί την 93χρονη


Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 93χρονης στους Σοφάδες έφτασε το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής τη γυναίκα βρήκε συγγενής της νεκρή, τυλιγμένη σε κλινοσκεπάσματα και κάτω από το κρεβάτι της, μέσα στο σπίτι της.




Ως δράστες συνελήφθησαν δύο 20χρονοι κι ένας 19χρονος, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρωινές ώρες της Παρασκευής, μπήκαν από ανασφάλιστη είσοδο στο σπίτι της 93χρονης, την ακινητοποίησαν και με την χρήση σωματικής βίας, εξαιτίας της οποίας επήλθε ο θάνατός της, αφαίρεσαν 600 ευρώ.

Μετά την ταυτοποίηση των δραστών από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου τους δύο 20χρονους.

Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, και ο 19χρονος, δυνάμει εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής Καρδίτσας.

Οπως διαπιστώθηκε, οι δύο 20χρονοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για κλοπές.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

 tanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ