Η «κατάρα» των Ωνάση ξαναχτυπά


- Η ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΡΟ ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΙΑΣ 

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Βραζιλιάνο σύζυγο και συναθλητή της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αναπαράχθηκε από εκατοντάδες ευρωπαϊκά και αμερικανικά ΜΜΕ.


 
Επειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca».

Το δημοσίευμα επικαλείται πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι το οποίο υποστηρίζει ότι την πρωτοβουλία για το διαζύγιο πήρε η ίδια η Αθηνά. Υπογραμμίζει όμως ότι οι δύο τους εξακολουθούν να αγαπιούνται, παρά το γεγονός ότι υποφέρουν από την κατάσταση στον γάμο τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα, Radaronline.com, η ψυχολογία της 31χρονης είναι πολύ άσχημη. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη και τη νευρική ανορεξία, εξετάζοντας και την πιθανότητα να απέχει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Συντετριμμένος δηλώνει, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, και ο 43χρονος Αλβάρο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση, λέγοντας, ωστόσο, ότι «αρνείται να εγκαταλείψει την αγάπη του και θα πολεμήσει για εκείνη μέχρι τέλους».

Τα σύννεφα στη σχέση του ζεύγους είχαν αρχίσει να πυκνώνουν ήδη από τις αρχές του μήνα, ενώ πολλοί έκαναν λόγο για την «κατάρα της οικογένειας Ωνάση».

Στη γερμανική ιστοσελίδα Bunte.de αναφέρεται ότι το διαζύγιο είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης απιστίας του Ντόντα. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η Αθηνά έπιασε επ' αυτοφώρω τον σύζυγό της σε ερωτικές περιπτύξεις με Ισπανίδα καλλονή. Επιπλέον, αναφέρει ότι η κατάσταση είναι οριστική, καθώς η «χρυσή» κληρονόμος δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της.

Το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος, καθώς ακόμα δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο. Εντούτοις, εκείνοι που ακολουθούσαν τον λογαριασμό του Αλβάρο στο Instagram παρατήρησαν την απουσία των δεκάδων φωτογραφιών που είχε «ανεβάσει» με την Αθηνά τα τελευταία χρόνια.

Εξαιρούνται δύο μόνο φωτογραφίες τους που είχαν ανέβει πριν από ενάμισι και δύο έτη. Τα τρυφερά ενσταντανέ, οι καθημερινές στιγμές και οι προπονήσεις τους έχουν σβηστεί. Οι μόνες που μπορεί να δει κανείς είναι εκείνες που απεικονίζουν τον ίδιο με τα άλογα και την κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Χωρίς τη συνοδεία του Αλβάρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Αθηνά Ωνάση στο τουρνουά του Αμβούργου. Τα προβλήματα στη σχέση των δύο συζύγων φέρονται να έχουν ξεκινήσει, καθώς εκείνη δεν φορούσε τη βέρα της (φωτό αρχείου)
Χωρίς τη συνοδεία του Αλβάρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Αθηνά Ωνάση στο τουρνουά του Αμβούργου. Τα προβλήματα στη σχέση των δύο συζύγων φέρονται να έχουν ξεκινήσει, καθώς εκείνη δεν φορούσε τη βέρα

Ανάρτηση στο Facebook
 
Την είδηση-βόμβα για το διαζύγιο του «χρυσού» κοριτσιού με τον Βραζιλιάνο ιππέα επιβεβαιώνει και ο βετεράνος δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λιμπερόπουλος.

Ο κ. Λιμπερόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικά με έναν εκ των κουμπάρων του ζευγαριού, Κωνσταντίνο Κοτρωνάκη, ανεβάζοντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το περιεχόμενο της συζήτησης.

Γράφει τα εξής: «Η Αθηνά και ο Αλβάρο εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο, νομίζω όμως ότι περνούν μία ψυχολογική κρίση. Δεν γνωρίζω αν θα οδηγήσει σε διαζύγιο. Ούτε οι ίδιοι μπορούν να δώσουν απάντηση».

Ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση με τον, 12 χρόνια μεγαλύτερό της Βραζιλιάνο ιππέα, Νέτο, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα το 2005, καθώς γι' αυτόν χύθηκαν λίτρα μελάνης. Τότε, τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία έβλεπαν μία νεαρή, εύθραυστη δισεκατομμυριούχο να γίνεται θύμα ενός Βραζιλιάνου playboy, ο οποίος ήθελε να την εκμεταλλευτεί για την αμύθητη περιουσία της.

Ο γάμος τους σήμανε την οριστική ρήξη της Αθηνάς με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, η οποία οδήγησε σε μία πολυετή διαμάχη για τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, Χριστίνας. Παντρεύτηκαν στις 3 Δεκεμβρίου 2005 σε μία πολυτελή τελετή στο Ιδρυμα Μαρία Λουίζα και Οσκαρ Αμερικάνο (Maria Luisa & Oscar Americano Foundation), στην περιοχή Μορούμπι του Σάο Πάολο.

Η Αθηνά αφοσιώθηκε απόλυτα στον άνδρα και την οικογένειά τους. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν δικό τους παιδί, βρισκόταν πάντα κοντά στα παιδιά του συζύγου της, Φερνάντο και Βιβιάν, από τη Βραζιλιάνα μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα.
Αλβάρο ντε Μιράντα

Πρωταθλητής της ιππασίας και διάσημος ζεν πρεμιέ

Το ζεύγος Ωνάση-Nτε Μιράντα Νέτο ποζάρει σε ανέμελες στιγμές με τα παιδιά του Αλβάρο, Βιβιάν και Φερνάντο. Τις κοινές φωτογραφίες τους «κατέβασε» από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Αλβάρο
Το ζεύγος Ωνάση-Nτε Μιράντα Νέτο ποζάρει σε ανέμελες στιγμές με τα παιδιά του Αλβάρο, Βιβιάν και Φερνάντο. Τις κοινές φωτογραφίες τους «κατέβασε» από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Αλβάρ

Ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1973. Είναι ο μεγαλύτερος γιος (σ.σ.: από την πρώτη του γυναίκα, Ελίζαμπεθ Πιρές) του Βραζιλιάνου επιχειρηματία Ρικάρντο Μιράντα. Μεγάλωσε στη Βραζιλία. Στην ηλικία των 10 ετών ξεκίνησε τις προπονήσεις στην ιππασία στη Σχολή Νέλσον Πεσόα του Βελγίου. Το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί.

Ο Αλβάρο διαθέτει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Κολέγιο Ρίο Μπράνκο. Ακολούθησε ένας χρόνος σπουδών σε πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Ομως, ο κύβος είχε ριφθεί. Εγκατέλειψε τις σπουδές του για να αφοσιωθεί στην ιππασία.

Θεωρείται πλέον ένας ολυμπιακής κατηγορίας αθλητής με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Είναι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Athina Onassis International Horse Show. Στη χώρα είχε τη φήμη του ζεν πρεμιέ και η επιτυχία του στο γυναικείο φύλο ήταν γνωστή.

Η πλέον «σκανδαλώδης» σχέση του ήταν με την επονομαζόμενη Βραζιλιάνα Σίντι Κρόφορντ, Σιμπέλ Ντόρσα. Με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Είναι πατέρας της 16χρονης Βιβιάν και του Φερνάντο από τον πρώτο του γάμο. Στο παρελθόν είχε δηλώσει την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά με την Αθηνά Ωνάση, ωστόσο απέδιδε την καθυστέρησή τους στις συνεχείς προπονήσεις της.

ΧΡ. ΩΝΑΣΗ
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ


Την ατυχία της μητέρας της, Χριστίνας, φέρεται να έχει σε θέματα καρδιάς η Αθηνά Ωνάση. Οι επιλογές της πρόωρα χαμένης Χριστίνας (σ.σ.: βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματός της στο Μπουένος Αϊρες σε ηλικία 37 ετών δίπλα σε ένα άδειο μπουκάλι ηρεμιστικών) βασίζονταν στην παρόρμηση. Πρώτος της σύζυγος ήταν ο, 27 χρόνια μεγαλύτερός της, Μ.Τζ. Μπόλκερ, πατέρας τεσσάρων παιδιών από τον πρώτο του γάμο. Ο γάμος τους διήρκεσε μόλις λίγους μήνες το 1971.

Δεκατέσσερις μήνες διάρκεια είχε ο δεύτερος γάμος της Χριστίνας με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη, ενώ με τον τρίτο της σύζυγο, τον Ρώσο ναυτιλιακό πράκτορα, Σεργκέι Καούζοφ, έληξε άμεσα.

Το... πεπρωμένο της αποδείχθηκε ο τέταρτος σύζυγός της, Τιερί Ρουσέλ, Γάλλος κληρονόμος φαρμακευτικής εταιρείας, με τον οποίο απέκτησε την Αθηνά. Παντρεύτηκαν το 1984 και έμειναν μαζί περίπου τρία χρόνια. Το διαζύγιο από τον άπιστο Ρουσέλ ήρθε το 1987 και πλήγωσε τη Χριστίνα, η οποία προσπάθησε να τον ξεπεράσει με φαρμακευτική αγωγή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
 ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ