Αύριο στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια


Μετά την Αντζελίνα Τζολί και τον Πάπα στην Λέσβο θα ταξιδέψει και η βασίλισσα Ράνια!

Η βασίλισσα της Ιορδανίας θα επισκεφτεί το νησί την Μεγάλη Δευτέρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής.



Η βασίλισσα θα βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων που φιλοξενούνται στον ανοικτό καταυλισμό στον Καρά Τεπέ, που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Λέσβου, καλεσμένη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC.

Λίγα λόγια για την βασίλισσα

Η βασίλισσα Ράνια θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Γεννήθηκε στο Κουβέιτ, από Παλαιστίνιους γονείς στις 31 Αυγούστου 1970. Είναι πανέμορφη, ενώ έχει αφιερώσει την ζωή της σε δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Λίγοι είναι εκείνοι όμως που γνωρίζουν ότι η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας προτού παντρευτεί τον βασιλιά Αμπντάλα Β΄το 1993, ήταν υπάλληλος στην Citibank και την Apple.

Σήμερα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και έχει χρησιμοποιήσει τη θέση της για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των διαφόρων τομέων της κοινωνίας στην Ιορδανία αλλά και στο εξωτερικό.

Στην Ιορδανία δραστηριοποιείται και υποστηρίζει την εκπαίδευση, την χειραφέτηση, τον τουρισμό και την νεολαία. Σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει ένθερμα την Παγκόσμια εκπαίδευση και τον διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό διάλογο.

 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ