Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στην Άρτα


Για τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής Αρταίων στο κρίσιμο ζήτημα της χωροθέτησης Επιχειρηματικού Πάρκου ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης. 



Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας και έχουν συζητηθεί κάποιες πιθανές θέσεις.

«Είχε υπογραφεί ένα σύμφωνο μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και του Επιμελητηρίου Άρτας για το θέμα. Επειδή τα πράγματα έχουν μια συνέχεια, αναμένουμε πρόταση από το Επιμελητήριο. Στη συνέχεια αφού υπάρξει επεξεργασία του θέματος από τις υπηρεσίες μας θα το φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο» ανέφερε.

Στάθηκε δε, στην πολύ μεγάλη αναγκαιότητα που υπάρχει για το Επιχειρηματικό Πάρκο στην περιοχή, κάτι στο οποίο συμφωνούν άπαντες. «Έπρεπε ήδη να το είχαμε κάνει» σημείωσε και κατέληξε: «Θα σεβαστούμε την γνώμη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να μας κρίνει η ιστορία».

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων ομόφωνα υιοθέτησε ψήφισμα που εξέδωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την καθιέρωση της  20ης Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας. Το ψήφισμα είχε εκδοθεί από το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και αποστέλλεται σε όλους τους Δήμους της χώρας για συζήτηση και ψήφιση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ