Νέες αποκαλύψεις για το συζυγοκτόνο!


- Τι έκανε 18 μέρες με τον Φοίβο

Νέα στοιχεία φέρνουν οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με «πρωταγωνιστή» τον 35χρονο Αλβανό, Κλοντ Λέσι, ο οποίος αφού σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του,... 



...στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο του Φοίβο, τον οποίο και κρατούσε κρυμμένο για 18 ημέρες σε αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο 35χρονος Αλβανός οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πολυγύρου, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.

Τα στοιχεία που «καίνε» το συζυγοκτόνο

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει το νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

Το θρίλερ της αναζήτησης του μικρού Φοίβου τελείωσε το πρωί της Κυριακής (24/01/2016) γύρω στις 11:00, όταν ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε σε καλύβα, κατ' άλλους παράπηγμα, κοντά στην Ορμύλια, όπου φαίνεται ότι είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα. Όπως έγινε γνωστό, εθεάθη από διερχόμενους συμπατριώτες του, τους οποίους κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι βρήκαν ίχνη φωτιάς έξω από την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Αφού πλησίασαν στο σημείο, ήρθαν τετ-α-τετ με τον 35χρονο και συνομίλησαν μαζί του. Στο μεταξύ, ένας εκ των συμπατριωτών του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επικοινωνία με τον παππού του μικρού Φοίβου, και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που συνέβαλαν τον Αλβανό φυγά.

Κατά τη σύλληψή του φαίνεται ότι δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης