Ψήφισμα στήριξης του Δ.Σ. του Δήμου Νικολάου Σκουφά


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας, εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στα δίκαια αιτήματα του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής και συμπαραστέκεται αμέριστα στις αναπτυσσόμενες δίκαιες κινητοποιήσεις του.



Η εφαρμογή των διαδοχικών μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων και της σημερινής κυβέρνησης βήμα το βήμα οδηγεί στην πλήρη εξαφάνιση της...
μικρομεσαίας αγροτιάς.

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών είναι ήδη ορατά την τελευταία πενταετία, σήμερα δε τα νέα μέτρα, η αβάσταχτη υπερφορολόγηση, η τεράστια αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, η κατάργηση του ΟΓΑ δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο αγροτικό εισόδημα.

Ο πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νικολάου Σκουφά καλούν την κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο, να ανοίξει έναν ουσιαστικό διάλογο με τους φορείς του αγροτικού κόσμου από μηδενική βάση.

Η αγροτική παραγωγή αποτελεί βασικό πυλώνα ανάκαμψης της χώρας, αποτελεί βασική πηγή του εισοδήματος των δημοτών μας.

Δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας και καλούμε τους δημότες μας για την ενεργή συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις των αγροτών και την κατανόησή τους για τις όποιες προσωπικές επιπτώσεις από τις κινητοποιήσεις αυτές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης