Ταξίδι σε φόντο μπλε - ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΚΟΥΦΗΣ


- Μια συγκλονιστική ιστορία γεμάτη συγκίνηση γυρίστηκε στον Αμβρακικό κόλπο (video)


Ο Νίκος Σιακούφης παρουσιάζει το πρώτο του video clip γυρισμένο στον πανέμορφο Αμβρακικό Κόλπο, από το δεύτερο προσωπικό του αλμπουμ με τίτλο “Ταξίδι σε φόντο μπλε“. Μια ιστορία που χαρακτηρίστηκε απ'όλους μια από τις πιο συγκινητικές όλων των τελευταίων ετών. 


Πρόκειται για το τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο του στο άλμπουμ σε στίχους και μουσική του ιδίου, ενορχήστρωση-παραγωγή ο Νίκος Σαλωνίτης, το σενάριο του video clip υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Μανταλιάς και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Μανταλιάς.

Απολαύστε το πρωτότυπο και συγκινητικό video clip του τραγουδιού και γνωρίστε τον πολλά υποσχόμενο τραγουδοποιό Νίκο Σιακούφη.




Γνωρίστε τον Νίκο Σιακούφη

Ο Νίκος Σιακούφης είναι ένας καλλιτέχνης που μεγάλωσε και ζει στην Άρτα. Στα δεκαοχτώ του άφησε την πόλη του για να επιστρέψει μετά από έντεκα χρόνια περιπλάνησης, συνειδητοποιημένος και αφοσιωμένος στις μουσικές που τον επηρέασαν συναισθηματικά και δημιουργικά. 

Το 2010 ...αποφασίζει να ηχογραφήσει την πρώτη του συλλογή με τίτλο ‘’χάρτινα τρένα’’, άλμπουμ που εξωτερικεύει τις εμπειρίες του με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει και τις ανησυχίες της καθημερινότητας των νέων ανθρώπων!

Ρυθμοί ροκ άλλων δεκαετιών δανείζονται στοιχεία μοντέρνας αντίληψης και ταξιδεύουν στο μέλλον δίνοντας την αίσθηση της διαχρονικότητας των ακουσμάτων, πείθοντας ότι το κλασσικό πρότυπο αντέχει στο χρόνο.

Το ταξίδι του καλλιτέχνη ξεκινάει το καλοκαίρι του 2011, με στόχο να δανείσει στους λάτρες της μουσικής τον δικό του κόσμο, ξορκίζοντας τα φαντάσματα του άλλοτε, σε μια διαδρομή σε όλη την Ελλάδα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης