Φιλιππιάδα: Εκσυγχρονισμός 26 δημοτικών ομβροδεξαμενών


- Υπογράφηκε η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό 26 δημοτικών ομβροδεξαμενών στο Δήμο Ζηρού 

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Ζηρού στη Φιλιππιάδα σύμβαση που αφορά το έργο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός ομβροδεξαμενών του Δήμου Ζηρού» συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 121, 155 ευρώ. 



Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013». Το έργο αφορά 26 δημοτικές ομβροδεξαμενές και έχει αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών στεγανοποίησης καθώς και εργασίες αποκατάστασης τυχόντων βλαβών, διαρροών κλπ.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον κ. Μπέλλο Γεράσιμο νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Γεράσιμος Μπέλλος&ΣΙΑ Ε.Ε.».

Μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής προέβη δήλωσε τα εξής: «Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των ομβροδεξαμενών του Δήμου μας ήταν από τις πρώτες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση. Μέσα από συγκεκριμένες όσο και στοχευμένες ενέργειες που ξεκίνησαν με την ίδρυση και λειτουργία του γραφείου αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο μας,επιδιώκουμε την πολύπλευρη, έμπρακτη, στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων και του πρωτογενούς τομέα του τόπου μας».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης