Σοκ στην Βιρτζίνια: Δολοφονία δύο δημοσιογράφων στον «αέρα»


Πυρά σε ζωντανή μετάδοση

 Σοκ προκαλεί η είδηση που φθάνει από την κομητεία Μπρέντφορντ στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης συνέντευξης. 

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)



Νεκροί είναι η 24χρονη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και ο 27χρονος εικονολήπτης Άνταμ Γουάρντ. Τρίτο άτομο τραυματίστηκε σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον δράστη που άνοιξε πυρ κατά του τηλεοπτικού συνεργείου του τοπικού σταθμού WDBJ7.

 Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές


 Η 24χρονη Πάρκερ συνομιλεί με μία γυναίκα, ωστόσο τις στιγμές ηρεμίας «διαλύουν» επτά πυροβολισμοί. Αμέσως μετά η δημοσιογράφος και η καλεσμένη της προσπαθούν να καλυφθούν, ενώ ακούγονται οι κραυγές αγωνίας της Πάρκερ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πλάνα που μεταδίδονται γίνονται ασταθή, καθώς και ο 27χρονος εικονολήπτης έχει «χτυπηθεί» από τις σφαίρες του δράστη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής στο στούντιο τρομαγμένη και με ανοιχτό το στόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά το μόνο που καταφέρνει να ψελλίσει είναι: «δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς έχει συμβεί».

 Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ τον θάνατο της Πάρκερ επιβεβαίωσε η μητέρα της μιλώντας στο δίκτυο CBS News.

Στο τελευταίο πλάνο του βίντεο του φόνου, όμως, καταγράφεται και ο δολοφόνος, ο οποίος διακρίνεται με σκούρα ρούχα να κρατάει ένα όπλο και να αποχωρεί ψύχραιμα πριν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση.


 Newsroom ΔΟΛ, protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης