Εμπάργκο στη φιέστα που κάνει η Ζωή στο προαύλιο της Βουλής σήμερα το απόγευμα


ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ 

 Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα κάνει σήμερα εκδήλωση στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την 41η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να κάνει τη δική της φιέστα στο προαύλιο της Βουλής. 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr όλα τα κόμματα, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να μην παραστούν στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το παρόν δεν θα δώσει ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος είναι μάλιστα βαθύτατα ενοχλημένος από την επιστολή που του απέστειλε την Τετάρτη η Πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη φιέστα της Ζωής δεν θα παραστούν ούτε οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Πιθανό είναι να παραστούν μεμονωμένοι βουλευτές...

Στην εκδήλωση της προέδρου της Βουλής θα λάβουν το λόγο οι Μανώλης Γλέζος, Κώστας Μανταίος, Πέπη Ρηγοπούλου και Σπύρος Χαλβατζής, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Δουζίνας.

 Είχε προαναγγείλει την εκδήλωση στην ομιλία της στη Βουλή 

Τη σημερινή της φιέστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου την είχε προαναγγείλει την Τετάρτη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της έναρξης της ομιλίας της. «Ως Πρόεδρος της Βουλής θεωρώ χρέος ιστορικό της Βουλής, αυτή η επέτειος να τιμάται και να μην παρασιωπάται υπό το πρόσχημα της εξοικονόμησης που επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια επί μνημονίων», είχε πει τότε η πρόεδρος της Βουλής.

 iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης