Χρυσή η Γιαννιώτισσα Αμαλία Τσιάβου στο Παγκόσμιο


Η ελληνική Κωπηλασία για μια ακόμη φορά στη κορυφή του κόσμου. 

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ Ελ βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 που ολοκληρώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας κατέκτησε την η Αμαλία Τσιάβου.



Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια αν και ως τα 1500 μέτρα ήταν στην 2η θέση κατάφερε με εντυπωσιακό φινάλε να πέσει πρώτη στον τερματισμό και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο που είναι το 2ο στη διοργάνωση μετά το χάλκινο των Πέτρου-Ντούσκου στην δίκωπο άνευ Ελ βαρών.

Τέλος μεγάλη επιτυχία και για το διπλό σκιφ Ελ βαρών των κοριτσιών με τις Περγουλη-Εμμανουηλίδου που πήραν την 4η θέση στο μικρό τελικό και την 10η στη γενική.
epiruspost.gr

Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Αμαλία Τσιάβου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στη Βουλγαρία εξέφρασε μέσω τηλεγραφήματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαβάστε το συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

«Θερμά συγχαρητήρια. Η κορυφαία νίκη σας αλλά και το εμβληματικό αγώνισμα, στο πλαίσιο του οποίου την κατακτήσατε, μας κάνει υπερήφανους. Πολύ περισσότερο όμως εμπνέει τη νέα γενιά, η οποία έχει πληγεί καιρίως από την σύγχρονη εφιαλτική κρίση, στον δικό της δύσκολο αγώνα για την κατάκτηση του μέλλοντος που δικαιωματικώς της ανήκει». 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης