Alexia Hotel: Το ξενοδοχειακό "πετράδι" της Λάρνακας


Μία επιτυχημένη, μικρή οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα, πλήρως ανακαινισμένη, λειτουργεί στο κέντρο, της πανέμορφης αυτής Κυπριακής πόλης. 

Με το καθημερινό μεράκι των ιδιοκτητών του, για μια άνετη διαμονή των πελατών του, το ξενοδοχείο ΑΛΕΞΙΑ, δίνει τις λύσεις που αναζητεί ένας επισκέπτης της Λάρνακας, με τον καλύτερο, αλλά και ανθρώπινο τρόπο. (Φώτο)



Η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα, το χαμόγελο των υπευθύνων του ξενοδοχείου, το εντυπωσιακό της επίπλωσης σε όλους τους χώρους, αλλά και οι τιμές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που καταγράφει καθημερινά κάθε πελάτης του.


Όπως προαναφέραμε, το Alexia Hotel Apartments βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας και προσφέρει οικονομικά καταλύματα κοντά στον παραλιακό δρόμο περιπάτου των Φοινικούδων, στη μαρίνα και το Φρούριο της Λάρνακας.

Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο διαθέτουν άνετη επίπλωση, internet, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δορυφορική τηλεόραση, ενώ μερικά έχουν μπαλκόνι. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονται σνακ και ποτά.


 Το εξυπηρετικό προσωπικό συμβάλλει στη δημιουργία φιλικής και φιλόξενης ατμόσφαιρας και μπορεί να οργανώσει περιηγήσεις κατόπιν αιτήματος. Ιδιοκτήτες και προσωπικό μιλούν Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά.

Το κατάλυμα είναι κοντά στις αμμώδεις παραλίες και τις καταγάλανες θάλασσες της Λάρνακας. Το λιμάνι, η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι επίσης κοντά.

Η Ταχυδρομική διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι: Κωνσταντίνου Καλογερά 99 τ.κ. 6021 Larnaca-Cyprus  

info@alexiahotelsapts.com

Tel:  357+24651400
Fax: 357+24668345


 Τα καλύτερα του καταλύματος 


 24ωρη ρεσεψιόν: εξυπηρέτηση με υψηλή βαθμολογία από πρόσφατους επισκέπτες (9.2). Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων  (Χωρητικότητα: 2 - 3)

Δωρεάν WiFi Δωρεάν χώρος στάθμευσης
Μικρή κουζίνα με: Ψηλό καρεκλάκι για παιδιά, Φούρνοs μικροκυμάτων, Προϊόντα καθαρισμού, Καφετιέρα.















Περισσότερα δείτε  ΕΔΩ 

Δείτε φώτο από Λάρνακα: 

Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας
Φοινικούδες - Παραλιακό μέτωπο

Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ