ΕΜΥ- Έκτακτο: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ σύμφωνα με το οποίο αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο Τετάρτη.



Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και από τις μεσημβρινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη. Ίδιο σκηνικό του καιρού θα επικρατήσει στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάννησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. 

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους, τη νύχτα όμως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Για την Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρα κυρίως τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους αλλά από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα εξασθενήσουν.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα ασθενήσουν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ