Στη φυλακή η γνωστή του Βαρουφάκη και του Πούτιν!


Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της χθες στον Ανακριτή η 48χρονη που κατάφερνα να εξαπατά Πατρινούς και να τους αποσπά χρηματικά ποσά με το πρόσχημα να τους τα μεταφέρει σε τράπεζες του εξωτερικού, ώστε να σώσουν τις οικονομίες τους από ένα ενδεχόμενο Grexit.



Mάλιστα η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ισχυριζόταν ότι είχε υψηλές γνωριμίες, οι οποίες έφταναν μέχρι τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη  Βαρουφάκη και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

H 48χρονη εμφανιζόταν και ως θετή κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, σύμφωνα με το thebest.
Τα χρηματικά ποσά που αποσπούσε από τα θύματά της, ξεκινούσαν από 6.000 ευρώ και ανέβαιναν.

Μάλιστα φαίνεται ότι δεν διάλεγε στην τύχη τα θύματά της. Φρόντιζε να πληροφορείται για την οικονομική τους κατάσταση.
Ο 58χρονος που είχε συλληφθεί μαζί της αφέρθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (20-5-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 48χρονη ημεδαπή και ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση και απάτη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες απαιτούσαν το τελευταίο διάστημα, εκβιαστικά από 62χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, με απειλές κατά τις ζωής του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και το παρέδωσαν στον 62χρονο προκειμένου να το παραδώσει στους δύο δράστες, σε προκαθορισμένη συνάντηση που κανόνισε μαζί τους, χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού προσήλθαν οι δύο δράστες, ενώ μόλις η 48χρονη παρέλαβε το χρηματικό ποσό από τον 62χρονο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μαζί με τον 57χρονο συνεργό της.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες στις (23-4-2015), στην Πάτρα, κατάφεραν να αποσπάσουν από 40χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (6.150) ευρώ με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, καταθέτοντάς τα σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού.

Επίσης, με το ίδιο πρόσχημα η 48χρονη, κατάφερε να αποσπάσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στην Πάτρα, από 72χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (50.000) ευρώ.

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ