Ηλεία: Συγκλονίζει η αυτοκτονία 43χρονου κτηνοτρόφου


Θρήνος στο χωριό Βάλμη Ηλείας

Ένας 43χρονος κάτοικός της περιοχής, έθεσε νωρίς το πρωί τέλος στη ζωή του, σημαδεύοντας την καρδιά με το μονόκαννο κυνηγετικό του όπλο. Ο 43χρονος διαζευγμένος τα τελευταία χρόνια, είχε αποπειραθεί πριν λίγους μήνες και πάλι να αυτοκτονήσει κάνοντας χρήση γεωργικού φαρμάκου.



Ο 43χρονος κτηνοτρόφος έφυγε από το σπίτι του νωρίς το πρωί, όπως κάνει κάθε μέρα για το στάβλο του. Λίγο πριν τις οκτώ, ο οδηγός του βυτίου που παραλαμβάνει το γάλα κάθε μέρα για να το μεταφέρει στο εργοστάσιο, έφτασε έξω από το στάβλο που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό και αναζήτησε τον 43χρονο.

Τον βρήκε μέσα στον περιφραγμένο χώρο, αιμόφυρτο πεσμένο μπρούμυτα. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και τους κατοίκους του χωριού. Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί παραξενεύτηκαν που ο 43χρονος βρισκόταν έξω από τον στάβλο, ενώ ένα όπλο βρισκόταν μέσα σε αυτόν.

Ερεύνησαν για ώρα το χώρο μιας και η θέση του νεκρού και του όπλου άφηναν κενά στην υπόθεση και ανοιχτό το ενδεχόμενο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί προσεκτικά εντόπισαν μια διαδρομή περίπου δώδεκα μέτρων με κηλίδες αίματος στο έδαφος. Η διαδρομή αυτή φανέρωνε πως ο 43χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο στάβλο, όμως το τραύμα δεν προκάλεσε ακαριαίο θάνατο.

Περπάτησε αυτή την απόσταση και κατέρρευσε έξω από τον στάβλο, κρατώντας το στήθος του στο σημείο που είχε πυροβοληθεί ανάμεσα στην καρδιά του και τον ώμο του. Ο 43χρονος σύμφωνα με πληροφορίες επιζητούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήταν διαζευγμένος τα τελευταία 7 χρόνια και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά και υγείας.

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ