Κλείνει σήμερα το βράδυ η συμμετοχή στη προσφορά μας


-Χιλιάδες οι "επισκέπτες", εκατοντάδας οι συμμετοχές...

Μέχρι σήμερα Κυριακή και ώρα 24.00 το mail του "Αετού των Τζουμέρκων", θα δέχεται συμμετοχές για την πρωτοπόρα προσφορά του ιστολογίου, για διαμονή δύο ατόμων για δύο νύχτες, στα Τζουμέρκα και ειδικότερα στην Αγροτουριστική Επιχείρηση "ΘΕΑΣΙΣ". 



Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι χιλιάδες είναι οι επισκέπτες οι οποίοι μέχρι σήμερα διάβασαν τη σχετική ανάρτηση και επίσης εκατοντάδες είναι οι συμμετοχές, από τις οποίες ένας τυχερός θα απολαύσει τα Τζουμέρκα.

Όλους εσάς σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, για τις επισκέψεις σας, τις συμμετοχές σας, αλλά και για τα κολακευτικά σχόλια που συνόδευαν αυτές τις συμμετοχές...    

Όπως είναι γνωστό, όσοι θέλουν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με e-mail στον "Αετό των Τζουμέρκων" aetostz@gmail.com με την ένδειξη "Προσφορά Θέασις" και να δηλώσουν με ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου την συμμετοχή τους.

Η κλήρωση του τυχερού όπως ανακοινώθηκε θα είναι δημόσια. Ο τόπος και ο τρόπος της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες. Την κλήρωση επιλέχθηκε να κάνει η καταξιωμένη αθλήτρια χ/μ Βάσω Σκάρα η οποία είχε 180 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας.

Η προσφορά περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για το τυχερό ζευγάρι, το οποίο μπορεί αν το επιθυμεί να έχει μαζί του από 1 έως 3 παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες για την οριστικοποίηση των ημερομηνιών θα δοθούν από την ιδιοκτησία της "ΘΕΑΣΙΣ", σε συνεννόηση με τον τυχερό της προσφοράς.


Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ  και ΕΔΩ

Δείτε Εικονική Περιήγηση των Αγροτουριστικών κατοικιών ΘΕΑΣΙΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης